Over ons

Ruim 30 jaar geleden begon Cees de Reus, eigenaar van Totaal Textielservice, zijn eigen stomerij in een kleine winkel in Oosterhout.

De vraag van supermarkten, om samenwerkingen aan te gaan met stomerijen om stomerijservice aan te bieden, was voor de groei van het bedrijf doorslaggevend. Hierdoor is een samenwerking ontstaan tussen ons met Stomerij Hardenberg en Stomerij Eindhoven en staan we bekend onder de naam Stomerij.nl

Door de harde groei zijn we in 1999 van Oosterhout naar Zevenbergen (gemeente Moerdijk) verhuisd. Totaal Textielservice, begonnen als een klein familiebedrijf, is nu uitgegroeid tot één van de grotere textieldienstverleners in Nederland!

Totaal Textielservice is partner van Stomerij.nl. Al jaren reinigen we nu voor grote supermarkten in heel Nederland zoals de Albert Heijn, Jumbo, EMTÉ, etc. Er zijn nu al meer dan 1500 punten in Nederland waar kleding ingeleverd kan worden.

Waar Stomerij.nl zich richt op het stomen van particuliere kleding door heel Nederland, focussen wij ons met Totaal Textielservice volledig op het wassen van bedrijfskleding uit regio Brabant en Zeeland.

Inmiddels is ook de dochter van Cees de Reus in het bedrijf gestapt. Samen met nog 35 medewerkers werken we hard om ervoor te zorgen dat klanten in schone bedrijfskleding kunnen werken.

Hoewel het bedrijf van nu niet meer te vergelijken is met de kleine stomerij uit Oosterhout, is het een familiebedrijf met Brabantse gemoedelijkheid gebleven.

Lees meer over het wassen van bedrijfskleding.