Wassen Schoonloopmatten

Schoonloopmatten zijn belangrijk in een pand om het inlopen van vuil tegen te gaan. De matten kunnen niet goed meer het vuil opnemen wanneer ze zelf al vervuild zijn. Daarom is het nodig om de schoonloopmatten te onderhouden, zodat ze hun werk blijven doen.

U kunt bij ons verschillende soorten matten laten reinigen, zoals bijvoorbeeld buitenmatten, schoonloopmatten voor binnen, logomatten en absorptiematten.

 

Hoe worden de matten gewassen?

Onze wasserij heeft machines die geschikt zijn en groot genoeg zijn voor uw matten. De matten wassen we met een speciaal aangepast wasprogramma en hangen we daarna nat op. De matten worden dus aan de lucht gedroogd. Hierdoor voorkomen we dat mat kapot gaat door een droogproces.

 

Periodiek laten reinigen van matten

U kunt bij ons ook afspreken dat we periodiek automatisch bij u langskomen om de vuile schoonloopmatten op te halen en deze te wisselen met een schone mat. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en blijven de matten goed onderhouden. Heeft u niet genoeg matten om te wisselen? Dan kunt u bij ons ook schoonloopmatten inkopen.

 

 

Contact opnemen met Denise

Wilt u graag meer informatie over het wassen van matten? Of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem contact met Denise op.

Zij zal binnen 1 werkdag uw vraag beantwoorden of u een offerte sturen.