Wassen Bedrijfskleding

Dragen werknemers in uw bedrijf werkkleding? Dan is het natuurlijk belangrijk dat deze bedrijfskleding op professionele wijze gewassen wordt.

Door het goede onderhoud gaat de werkkleding langer mee. Het is voor uw medewerkers fijn om in goed onderhouden en schone kleding te werken en ze zien er tegelijkertijd representatief uit voor uw  klanten.

Hoe wordt uw bedrijfskleding gereinigd?

Voor het wassen van werkkleding hebben wij speciale wasprocessen laten maken. Uw bedrijfskleding wordt zo goed schoon, met behoud van de kleur van de kleding.

Heeft u werkkleding waar een beschermende coating overheen moet? Dan hebben wij hier ook speciale wasprocessen voor.

Voordat we de bedrijfskleding gaan reinigen wordt alles eerst met de hand nagekeken en gesorteerd. Zo zorgen we ervoor alle werkkleding de juiste behandeling krijgt.

Wanneer de bedrijfskleding weer schoon uit de machine komt wordt het gedroogd en opgevouwen.

Hoe registreren wij uw bedrijfskleding?

We kunnen alle kledingstukken labelen met de naam van de medewerker. Al deze labels hebben een unieke barcode waarmee we de kledingstukken kunnen identificeren en traceren. Hierdoor kunnen we ook precies zien hoe vaak een kledingstuk wordt ingeleverd en gewassen en waar het kledingstuk zich in het wasproces bevindt.

Hebben uw werknemers een eigen kast-vak? Dan kunnen we het kast-vaknummer direct op het label laten drukken.

Wordt bedrijfskleding op locatie opgehaald?

Wij komen de kleding bij u ophalen en leveren dit ook weer bij u af. U krijgt van ons een gratis waszak waar u de vuile werkkleding in kunt stoppen. Deze waszak nemen wij mee en wisselen we met een lege waszak. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Heeft u medewerkers die niet op één locatie werken en misschien zelfs door heel Nederland werkzaam zijn? We hebben hiervoor een speciale App ontwikkeld die ervoor zorgt dat zij bij 1500 punten werkkleding kunnen laten wassen. U krijgt alle kosten achteraf op 1 factuur. Bekijk hier alle informatie over het reinigen van werkkleding op tegoed.

Of wilt u graag een offerte ontvangen? Of wilt u gebruik maken van een gratis proefwas? Neem contact met Denise op. Zij zal binnen 1 werkdag uw vraag beantwoorden of u een offerte sturen.