Kledingreparatie

Waar gewerkt wordt, slijt ook kleding. Het is normaal dat er op een gegeven moment een beschadiging in de stof komt.

In ons bedrijf is een ervaren coupeuse aanwezig die direct uw werkkleding kan repareren. Is er bijvoorbeeld een rits kapot? Of zit er een scheur in de stof? Dit kan zonder probleem door haar gerepareerd worden.

We kunnen met u afspreken dat we de werkkleding bij binnenkomst nakijken en dat we deze waar nodig direct laten repareren.

Geeft u het liever zelf aan wanneer er een reparatie moet plaatsvinden? Dan hebben wij hier speciale reparatiekaarten voor. U krijgt deze gratis van ons. Op deze kaarten kunt u precies aangeven wat u gerepareerd wilt hebben.

Afspraken over reparatie van kleding

U kunt bij ons van tevoren een prijs afspreken tot welk bedrag een kledingstuk gerepareerd mag worden. Vraagt de medewerker om een reparatie die boven dit bedrag ligt, dan gaan we niet zonder overleg repareren. Zo houdt u grip op de kosten van het repareren van uw bedrijfskleding.

Wilt u graag meer informatie over het repareren van uw werkkleding? Of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem contact met Denise op. Zij zal binnen 1 werkdag uw vraag beantwoorden of u een offerte sturen.