Gordijnen Reinigen voor Bedrijven

Wij reinigen gordijnen voor zowel particulieren als voor bedrijven. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het reinigen van veel verschillende soorten gordijnen zoals vitrages, overgordijnen, in-between gordijnen, maar ook theaterdoeken.

Door gordijnen een keer te laten reinigen worden ze onderhouden en gaan ze daardoor ook langer mee. We reinigen gordijnen in een milde en milieuvriendelijke vloeistof. Nadat de gordijnen schoon zijn worden ze gestreken, zodat alles er weer netjes uitziet.

 

Ophalen en bezorgen van gordijnen bij u op locatie.

U kunt de gordijnen bij ons in Zevenbergen afgeven, maar nog makkelijker is dat wij de gordijnen bij u op locatie komen ophalen. We rekenen hier éénmalig bezorgkosten voor van 15 euro (halen + terugbrengen van de gereinigde gordijnen). Hiervoor moet u wel eerst zelf de gordijnen van de ramen afhalen. We leveren de gordijnen daarna weer gestreken en hangend op een hanger bij u af.

Heeft u geen tijd of zin om de gordijnen zelf van de ramen af te halen? Dan bieden wij ook de service om dit voor u te doen. Wij komen bij u op locatie de gordijnen van de rails afhalen, reinigen de gordijnen en hangen ze daarna weer schoon terug. De kosten hiervoor worden per uur berekend. Is er een uur nodig om de gordijnen eraf te halen en weer terug op te hangen? Dan wordt hier 60 euro voor berekend.

 

Wat kost het reinigen van gordijnen?

De prijs voor het reinigen van gordijnen is afhankelijk van het type gordijn en hoeveel vierkante meter aan gordijn u wilt laten reinigen. Zo is bijvoorbeeld een gordijn zonder voering goedkoper om te reinigen dan een gordijn met voering. Het aantal vierkante meter wordt berekend door de onderkant en de zijkant van het gordijn op te meten. In de stomerij meten wij de gordijnen op. Daarna wordt er nog contact met u opgenomen om door te geven wat het exacte aantal vierkante meter is.

 

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de gordijnenservice?  Of wilt u een prijsindicatie voor het reinigen van uw gordijnen? Neem contact met Denise op. Zij zal binnen 1 werkdag uw vraag beantwoorden of u een offerte sturen.