Bedrijfskleding wassen op rekening

Als werkgever wilt u dat uw werknemers er netjes uitzien en verzorgde bedrijfskleding aan hebben. Kleding kan naar de stomerij worden gebracht, maar dan moet u het geld voorschieten en achteraf het bedrag declareren. Dan wordt het al snel makkelijk om bedrijfskleding thuis te wassen. Maar thuis wassen zorgt vaak voor een verkeerde behandeling waardoor krimp en kleurverschil ontstaat.

Bedrijfskleding wassen op rekening met de Stomerij App

Wij bieden u de mogelijkheid om bedrijfskleding te laten stomen op een tegoed. Werknemers krijgen een app met daarop een tegoed waarmee ze bedrijfskleding bij 1500 punten door heel Nederland kunnen laten wassen. U krijgt achteraf één verzamelfactuur.

Bedrijfskleding laten wassen op rekening:

  • U kunt zelf bepalen hoeveel tegoed een medewerker krijgt.
  • Het tegoed kan niet overschreden
  • U krijgt periodiek één verzamelfactuur.
  • Door een beheerportaal heeft u zelf inzicht in het verbruik per medewerker.
  • Kleding slijt minder snel door de juiste reiniging in de stomerij.

Als u de onderstaande video bekijkt ziet in u twee minuten hoe het stomen van werkkleding bij ons werkt:

Hoe werkt het reinigen op rekening?

Medewerkers kunnen gratis de Stomerij App downloaden. Hij krijgt een eign account waar het tegoed op staat. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat er 3 keer per week een kledingstuk  gereinigd mag worden.

Telkens wanneer een overall door de medewerker ingeleverd wordt, gaat het van zijn tegoed af.

Wat kost het reinigen van kleding op een tegoed?

U betaalt een vaste prijs per maand per medewerker die gebruik maakt van de dienst. Het reinigen van de kleding zelf heeft altijd een vaste prijs. Het gebruik van de app zelf is gratis.

Wilt u graag meer informatie over het reinigen van bedrijfskleding op rekening? Of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem contact met Cees op. Hij zal binnen 1 werkdag uw vraag beantwoorden of u een offerte sturen.