Industrie

Voor medewerkers in de chemische-, metaal- of verfindustrie is bedrijfskleding ontzettend belangrijk. Het beschermt hen dagelijks tegen zuren, chemicaliën en andere gevaarlijke stoffen.

De werkkleding heeft vaak veel te verduren door het vaak zware werk dat gedaan wordt. Het is dan ook belangrijk dat kleding goed onderhouden wordt.

Wassen van werkkleding uit de industrie

Wij hebben speciale wasprocessen laten ontwikkelen die ervoor zorgen dat extreem vuile werkkleding weer zo goed optimaal mogelijk schoon worden, zonder dat de werkkleding snel slijt.

Heeft uw bedrijfskleding een speciale coating nodig, omdat u bijvoorbeeld met chemicaliën werkt? Deze coating kunnen wij tijdens het wasprocess op de werkkleding aanbrengen. De coating zorgt ervoor dat gevaarlijke stoffen niet snel in de stof trekken, maar van de kleding worden afgestoten. Niet alleen slijt de werkkleding hier minder snel door, maar het is ook belangrijk voor de veiligheid van uw werknemers.

Lees meer over het wassen van bedrijfskleding.

Totaalpakket voor de industrie

Naast het wassen van uw bedrijfskleding kunnen wij nog veel meer voor u regelen. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Leveren van nieuwe werkkleding
  • Repareren van bedrijfskleding
  • Leveren en wassen van schoonloopmatten zodat er minder vuil naar binnen gelopen wordt.
  • Regelen van sanitaire voorzieningen zoals toiletpapier, zeep en handdoekrollen voor het hele bedrijf.
  • Leveren en wassen van handdoeken, theedoeken, poetsdoeken voor in de kantine.
  • Dweilen en moppen om de vloeren schoon te houden.

U kunt dus alles aan ons uitbesteden. Zo werkt u samen met één partij die bij u over de vloer komt en krijgt u achteraf maar één factuur toegestuurd. U heeft het waarschijnlijk al druk genoeg, dus wij kunnen hierdoor u op dit gebied zoveel mogelijk werk uit handen nemen.


Wilt u graag nog meer informatie over het wassen van bedrijfskleding uit de industriële branche? Of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem contact met Denise op. Zij zal binnen 1 werkdag uw vraag beantwoorden of u een offerte sturen.