Financiële Sector

Dragen uw medewerkers op kantoor vaak nette werkkleding zoals een pantalon, colbert of rok? Dit soort kleding is vaak niet geschikt om thuis in de wasmachine te wassen. De kleding slijt hierdoor erg snel en de kleur wordt als snel minder.

Wilt u dat de investering in bedrijfskleding een goede investering blijft? Laat de kleding dan wassen door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is.

Wassen van werkkleding uit de financiële sector

Als wasserij en stomerij zijn wij perfect ingericht voor het reinigen van zakelijke kleding. We hebben wasprocessen ontwikkeld waarin delicate kleding zoals die uit de financiële sector niet snel slijt, maar toch goed schoon wordt.

De werkkleding wordt met speciale apparatuur geperst en gestreken, zodat u het weer kreukvrij terug krijgt.

Lees meer over het wassen van bedrijfskleding.

Werken werknemers in heel Nederland?

Heeft u meer dan één locatie waar uw medewerkers actief zijn en ook bedrijfskleding dragen? Ook zij kunnen hun werkkleding laten reinigen door middel van onze Stomerij App. Medewerkers kunnen met de App op hun telefoon kleding inleveren bij een van de 1500 stomerijpunten in Nederland. U krijgt achteraf één factuur. Lees hier alles over de Stomerij App.

Totaalpakket voor de financiële sector

Naast het wassen van uw bedrijfskleding kunnen wij nog veel meer voor u regelen. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Leveren van nieuwe werkkleding
  • Repareren van bedrijfskleding
  • Leveren en wassen van schoonloopmatten zodat er minder vuil naar binnen gelopen wordt.
  • Regelen van sanitaire voorzieningen zoals toiletpapier, zeep en handdoekrollen voor het hele bedrijf.
  • Leveren en wassen van handdoeken, theedoeken, poetsdoeken voor in de kantine.
  • Dweilen en moppen om de vloeren schoon te houden.

U kunt dus alles aan ons uitbesteden. Zo werkt u samen met één partij die bij u over de vloer komt en krijgt u achteraf maar één factuur toegestuurd. U heeft het waarschijnlijk al druk genoeg, dus wij kunnen hierdoor u op dit gebied zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

Wilt u graag nog meer informatie over het wassen van bedrijfskleding uit de financiële branche? Of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem contact met Denise op. Zij zal binnen 1 werkdag uw vraag beantwoorden of u een offerte sturen.